Koko Suomi harjaa 2022 -kampanja ”Suunterveys on hyvinvointia”

Koko Suomi Harjaa -kampanjan kolmas julkaisuvuosi on nyt käsillä. 

Jotta kaikki suomalaiset tiedostaisivat,kuinka tärkeää on päivittäinen hampaiden harjaus fluoritahnalla 2×2 minuuttia, järjestetään lokakuussa 2022 viikolla 41 jälleen Koko Suomi harjaa -kampanja teemalla ”Suunterveys on hyvinvointia”. Kampanjan tavoitteena on muistuttaa suomalaisia suunterveyden vaikutuksesta niin fyysiseen, psyykkiseen kuin sosiaaliseen hyvinvointiin.

Kampanja toteutetaan Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Lisäksi kampanjaan sisältyy kaikille avoin webinaari. Kampanjaa tukemaan tuotetaan myös tietoa aiheesta lehdistölleja YLE on hyväksynyt kampanjan tietoiskuvideon näytettäväksi yleishyödyllisenätietoiskuna.

SOME:ssa kampanjaa tuetaan viikon 41 ajan tarjoamalla tietoa ja käytännön neuvoja. FB-sivusto on kampanjan virallinen sivusto ja löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/kokosuomiharjaa/

Kampanjan rakentamisen tueksi kampanjasivun muodossa tarjotaan tuttuun tapaan vapaasti ladattavia ja käytettäviä sosiaalisen median sisältöjä tukevia infograafeja sekä tulostettavia julisteita.

Materiaalit löytyvät osoitteessa https://www.colgateprofessional.fi/kokosuomiharjaa

Osana kansainvälistä toimintaa

Alliance for Cavity Free Future (ACFF) on kansainvälinen liittouma, jonka tavoitteena on vähentää hampaiden reikiintymistä kaikkialla maailmassa. 14.10 on maailmanlaajuinen hampaiden reikiintymisen ehkäisyn päivä, jolloin nostetaan yleisön tietoisuuteen asiaa kunkin maan tilanteeseen sopivalla tavalla, Suomessa järjestämällä Koko Suomi harjaa -kampanja.

Kampanjan kansainvälinen sivusto löytyy osoitteesta:

https://www.acffglobal.org/wcffday-2/