Toimikunnat

Julkaisutoimikunta

Julkaisutoimikunnan vastuulla on liiton jäsenlehden toimittaminen neljä kertaa vuodessa. Jokaisessa numerossa julkaistaan suuhygienistien työhön liittyviä artikkeleita: tieteellisiä artikkeleita suu- ja hammassairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä sekä ajankohtaisia katsauksia terveydenhoitoon ja terveydenedistämiseen liittyen. Lehdessä kerrotaan myös hallituksen toiminnasta, päätöksistä ja edunvalvontaan liittyvistä asioista. Julkaisutoimikunta tekee yhteistyötä ammattikorkeakoulujen ja Akavan Erityisalat ry:n kanssa.

Julkaisutoimikunnan yhteystiedot löydät kohdasta Lehden toimitus.

Koulutustoimikunta

Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry järjestää jäsenilleen täydennyskoulutusta ja erilaisia tapahtumia. Vuosittain järjestetään Valtakunnalliset Suuhygienistipäivät. Koulutustoimikunta kerää täydennyskoulutusaiheita jäseniltä saamiensa palautteiden ja tarpeiden mukaan. Myös kansainvälisiä teemoja ja linjoja seurataan koulutusaiheista. Jäsenien toivomuksesta koulutuspaikkakunta vaihtelee. Koulutuksiin liittyviä toiveita ja kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen: koulutus (at) suuhygienistiliitto.fi.

Koulutustoimikunnan yhteystiedot löydät kohdasta Koulutustoimikunta.

Yrittäjätoimikunta

Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry:ssä toimii yrittäjätoimikunta, joka kokoaa ja välittää tietoa suuhygienistiyrittäjyyteen liittyvistä asioista. Toimikunta edistää yrittäjien asioita aktiivisesti mm. Akavan Erityisalojen yrittäjätoimikunnassa toimien sekä oman järjestön kautta. Yhteinen vapaa foorumi löytyy Facebookista Yrittäjähygienistit-ryhmän nimellä, missä keskustelu on avoin kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Otamme vastaan toiveita koulutukseen ja virkistystoimintaan liittyen.

Yrittäjätoimikunnan puheenjohtaja on Ulla Salo, ulla.salo@iki.fi. Yrittäjyyteen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä myös muihin toimikunnan jäseniin. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme. Toimikunta yhdessä liiton hallituksen kanssa on aktiivisesti yhteydessä päättäjiin yrittäjyyttä helpottavien lakimuutosten aikaansaamiseksi.

Toimikuntaan kuuluvat myös suuhygienistit Teija-Leena Kokkonen, Katja Viitamäki, Emilia Paakkunainen ja Sanna Järvinen.

Opiskelijatoimikunta

Opiskelijatoimikunnan tavoitteena on kehittää liiton ja suuhygienistiopiskelijoiden välistä yhteistyötä. Toimikunta organisoi liittoinfot ammattikorkeakouluissa ja on mukana esittelemässä liiton toimintaa opiskelijoille suunnatuissa tapahtumissa. Opiskelijatoimikunta tekee yhteistyötä myös muiden Akavan Erityisalojen opiskelijatoimikuntien kanssa tarjotakseen mahdollisimman monipuolisia,ajankohtaisia jakiinnostavia tilaisuuksia opiskelijajäsenilleen.

Opiskelijatoimikunta etsii aktiivisa jäseniä mukaan toimintaan!