Liittyminen

Jäseneksi voi liittyä suuhygienistitutkinnon tai sitä vastaavan aiemman tutkinnon suorittanut henkilö, joka on merkitty Valviran ylläpitämään rekisteriin terveydenhuollon ammattihenkilöistä.
Korkeakouluopiskelijalla on mahdollisuus liittyä oman alansa ammattiliittoon jo opiskeluaikana.

Liittyminen tapahtuu helpoimmin sähköisen liittymislomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit täyttää perinteisen jäsenhakemuksen. Tulosta ja lähetä täytetty lomake Akavan Erityisalat AE ry, Maistraatinportti 4 A, 6. krs, 00240 Helsinki.

Jäsenyyden hyväksyy Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry:n hallitus.

Jäsenenä olet oikeutettu saamaan oman ammatillisen liiton Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry:n, Akavan Erityisalat AE ry:n jäsenpalvelut ja -edut sekä työttömyyskassa Erkon edunvalvonnan. Saat kaikki yhdellä jäsenmaksulla. Myös kaikki yhteisakavalaiset jäsenedut ovat käytettävissäsi.

Siirtyminen toisesta liitosta ja työttömyyskassasta

Liitosta tai kassasta toiseen siirtyminen tapahtuu myös jäsenhakemuksen kautta tai sähköisesti täyttämällä liittymislomakkeen.  Tarvittaessa voit aina kääntyä Akavan Erityisalojen jäsensihteerin puoleen puh. 0800 135 370 tai lukea lisää toisesta liitosta siirtymisestä Akavan Erityisalojen sivuilla.